Pippi, Ugglebo och mycket bestämda åsikter


Efter en sovmorgon till 8.30 vaknade vi båda på ett gott humör.
Efter frukosten som alltid blir den samma, trots frågor om alternativ- Smörgås med ost och skinka och gurka och mjölk började våran dag med en titt på Pippi på de sju haven. Ett mycket bättre val än denna Lazy Town som har gått varm på DVD.n den här veckan. Sen så provade vi att städa lite i huset, och i Bellans rum. Det gick lite bättre i dag, hon hällde i allfall inte ut sakerna i dag. Sen hur mycket del hon hade i städningen kan ju diskuteras.

Sen va det dax för lunch, som också blir ganska enformig om jag får säga min mening. Idag böt vi iallfall ut hotdoggen mot prinskorv och stekt potatis.
Vädret va väl inte det bästa i dag, tung blötsnö som regnade ner men vi satte på oss stövlar och gick upp till Ugglebo för att få banketten om vab från Fkassan ifylld. Vi stannade en stund, Bellan lekte och jag tog en kopp kaffe.
På vägen hem kom ilskan, fråga mej inte hur den bara kom över Bellan. Ingenting va bra, allt fel och jag fattade ingenting. Efter en lång och gråtskrikig väg hem så möttes vi av pappan som precis hade kommit hem. Då sken hon upp som en sol.
Kvällen blev bra och kl 19.30 sov hon, den lilla prinsessan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar